Espècies Amenaçades

Ciències per al Món Contemporani

Ajuda de Greenpeace

Posted by "Manu" a 6 febrer 2009

Greenpeace és una organització dedicada a la protecció i conservació del medi ambient i la pau. Degut a que lluita contra les guerres per aconseguir la pau, no fa servir mètodes que continguin violència física. Es pot dir que actua dins de tota legalitat organitzant campanyes, les relacionades amb la conservació de les espècies són:
-Els últims boscos primaris del planeta: amb aquesta campanya vol aconseguir que la gent ja des de petita li tingui un respecte al nostre entorn forestal, creant centres educatius que segueixin aquest programa.
-Medi ambient marí: amb aquesta altre campanya volen aconseguir protegir i defendre tota la vida dels oceans amenaçada per la raça humana. Una acció molt famosa i heroica va ser la de interposar-se amb les seves llanxes i els seus cossos contra un buc pesquer i els seus arpons, que volien caçar cetacis. El seu principal enemic i objectiu és la indústria balenera japonesa que no para de caçar cetacis en la Antàrtida.
-La contaminació tòxica: amb aquesta campanya volen aconseguir que el nostre medi ambient i la nostra salut no perillin per culpa de productes gasosos contaminants. Un gran accident va ocórrer l’any 1984 a l’Índia que va allibera sense voler 40 tones de gasos letals, matant a unes 8000 persones a l’instant i després d’una vintena d’anys han mort unes 12000 persones. A causa d’això, Greenpeace vol evitar que es torni a repetir, encara que avui dia tot ja està contaminat, la nostra roba fins i tot, té alguna substància química.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: