Espècies Amenaçades

Ciències per al Món Contemporani

EEZA

Posted by Jordi Garcia Ruspira a 10 febrer 2009

EEZA (estación experimental de zonas áridas) és un grup que centra la seva activitat en la conservació de mamífers amenaçats, específicament en diverses espècies de animals nord africans amenaçats d’extinció a través de la reintroducció en les seves àrees d’origen. Els membres d’aquest grup tenen experiència en el control i gestió de petites poblacions en captivitat, en reintroducció d’espècies amenaçades i en ecosistemes nord africans tant desèrtics com de muntanya. El seu interès es centra en la conservació.

Programa de cria en captivitat

Es porta a terme el programa de cria en captivitat per a la gasela dorcas en el parc de rescat en la fauna sahariana des del 1971, data en la que van arribar els primers animals d’aquesta espècie al parc. Hi ha diversos zoos en Europa on hi ha poblacions d’aquesta gasela: Madrid, Barcelona, Jerez de la Frontera, parc temàtic del desert de Tabernes, Nova de Llanes, Marwell Zoological Park (Regne Unit) i el Zoo de Hannover (Alemanya).

Fins a dia d’avui s’han introduït espècies d’aquesta gasela i d’altres animals de zones àrides a Senegal, Marrocs, Túnez i altres llocs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: