Espècies Amenaçades

Ciències per al Món Contemporani

Tràfic a fons…

Posted by "Manu" a 25 febrer 2009

Avui en dia unes 700 espècies d’animals es troben en perill d’extinció degut al tràfic d’animals. Aquest tràfic d’animals protegits hauria d’estar castigat , però ni tan se vol se’l persegueix com es fa amb el cas del tràfic d’armes o de drogues, en canvi, es igualment rentable en ambdós casos. Però lo dolent de tot no és que sol que trafiquin amb animals que a sobre estan en perill d’extinció i és il•legal, sinó que es calcula que entre el 60% i 80% d’aquests animals moren durant aquest transcurs, degut al nefast estat en el que se’ls transporta. Normalment aquests animals són destinats a: particulars (col•leccionistes) o zoològics, fins científics, tendes de mascotes.

Degut a la privilegiada situació geogràfica d’España, se l’utilitza com a lloc d’enllaç per a exportar les espècies als seus llocs de destí.

El tigre de Libèria, la llúdria gegant, el cocodril del Nil, l’àguila imperial ibèrica, la tortuga marina, el goril•la de muntanya, el guacamayo escarlata, el rinoceront negre africà, el panda gegant i el llop marsupial son els deu animals que es troben en més perill d’extinció degut o a la seva qualitat de pell o al seu grau de raresa i interès pels col•leccionistes o com a menú o com a gran resistència als experiments, etc.

Però encara que els hi puguem donar més usos als animals, tot té el seu límit, i els humans fa molt de temps que ens vam passar. Si no frenem, la taula extreta de http://html.rincondelvago.com/comercio-de-especies-protegidas.html (visitar, la taula es troba per la part d’abaix de la pàgina), no farà més que augmentar i augmentar i llavors si que no podrem fer res.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: